Biesbosch op blote voeten

Vanuit een sterke verbinding met de natuur verzorgt de Kleine Sjamaan blote voeten wandelingen voor groepen met een sjamanistische insteek. In deze 'Vision Quest' wandeling wordt gewerkt met de spirits van het bos en haar bewoners. Thema's als loslaten, aan het licht brengen en loskomen van verborgen angsten of beperkingen, een nieuw start of datgene vastzetten wat jij voor jezelf wenst naar de toekomst toe komen aan bod.

Niks speciaal blote voetenpad, 
maar gewoon lekker door de rauwe natuur.

Tijdens deze wandeling leer je hoe je de verbinding hersteld met moeder Aarde en hoe je haar energie kan gebruiken om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren. De wandelingen duren ongeveer 2-3 uur en vinden plaats in de prachtige natuur van de Dordtsche Biesbosch.

Na een korte inleiding waarin ik je vertel over de wandeling gaan de schoenen uit en vervolgen we onze weg op blote voeten door de prachtige Dordtsche Biesbosch. Geen speciaal blote voetenpad zoals je deze weleens tegenkomt, maar gewoon door de rauwe natuur. Een variëteit aan sensaties voor de voeten die hierdoor optimaal gestimuleerd worden. De wandeling sluiten we af met een kort ritueel om datgene te verankeren waarmee je op pad bent geweest. Uiteraard drinken we daarna gezamenlijk nog een kop thee.

Voor een optimaal resultaat van de blote voeten vision quest vraag ik jullie om in de ochtend zo weinig mogelijk te eten en te drinken of voor het beste resultaat een moment van vasten in te lassen. Hier kan je eventueel op zaterdag al mee beginnen. Voel waar je je het beste onder voelt, niets moet, alles mag.

De gezonde voordelen van het lopen op blote voeten 
én van de vision quest;

  • Het lopen op blote voeten stimuleert de bloedsomloop, wat ook bijdraagt aan een betere zuurstoftoevoer. Je lichaam stoot door te lopen op blote voeten makkelijker gifstoffen uit.

  • Het lopen op blote voeten vermindert stress, depressie en nervositeit en versterkt het zenuwstelsel.

  • Als je op blote voeten loopt, oefen je druk uit op al je zenuwuiteinden die in contact staan met verschillende organen in je lichaam. Op blote voeten lopen helpt dus bij het herstel van sommige ziektes, die veroorzaakt worden door blokkades van de energiekanalen (meridianen)

  • Het lopen op blote voeten zorgt voor een betere verdeling van voedingstoffen door je lichaam. Regelmatig op blote voeten lopen versterkt de aderen wat uiteindelijk spataderen voorkomt.

  • Loslaten van datgene wat jou beperkt in je zijn

  • Verankeren van nieuwe intenties

  • Het ervaren van een diepe rust

Wat is de vergoeding en hoe doe je mee?

De vergoeding voor de mini vision quest bedraagt € 25,- per deelnemer.

Wil je deelnemen aan een Blote voeten vision quest? Op mijn facebookpagina van de Kleine Sjamaan staan de wandelingen als evenement. Geef je dan op via het evenement op Facebook, stuur me een pb of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Heb je nog vragen of heb je geen Facebook en ben je toch benieuwd wanneer er een wandeling is en/of wil je deelnemen? Neem dan gerust even contact met me op!

Wil je de blote voetenwandeling als uitje boeken, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, neem dan gerust even contact met me op.

Kan ik een blote voeten wandeling met mijn bedrijf ondernemen?

Ja! Regelmatig organiseer ik voor bedrijven een blote voeten wandeling. Om inzicht te krijgen in de energie van een organisatie of voor het versterken van de teamspirit, het bekrachtigen van processen/ projecten en/of het loslaten van ‘problemen’ die het team of de groei van de organisatie in de weg staan.

We maken met elkaar een blote voeten wandeling à 2 uur waarna we onze ervaringen van de wandeling delen met elkaar.

Heb je interesse in deze unieke wandeling voor jouw organisatie of bedrijf? Neem dan even contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en je inzicht krijgt in de vergoeding.

 

Startpunt: Oosthaven, Dordrecht in de nieuwe Dordtse Biesbosch

Dit pad langs de groene rivier de Nieuwe Merwede neemt je mee door grienden en rietgorzen, langs kreken, rivierduinen en wilgenvloedbossen. Het is een laarzenpad, want zeker in de winter staan delen van het pad soms onder water. Het aangrenzende gebied, de zogenaamde Nieuwe Dordtse Biesbosch, wordt de komende jaren ontwikkeld tot nieuw natuur- en recreatiegebied.

Coaching en training

Trainingen
Coaching
Workshops
Wandelcoaching

Healing

Shamanic Healing
Sound Healing
Orgaanmassage
Visualisatie
Meditaties

Contact Us

de Kleine Sjamaan
Kaapduinseweg 14A-2
4371 NP Koudekerke (Dishoek)
06-364 742 20
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.