Krachtamuletten

Prachtige, handgemaakte amuletten voor steun, kracht en bescherming. Een krachtig vriendje wat je altijd bij je draagt.

De Kleine Sjamaan maakt amuletten voor hen die dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De amuletten zijn gemaakt van Palo Santo.

Op aanvraag een mooie amulet van Remco ontvangen. Vandaag de amulet voor het eerst gedragen, deze voelde erg goed, zoals omschreven herkende ik het ook. Fijn gevoel en daarnaast vind ik hem erg mooi.De tweede keer dat Remco mijn ziel raakt, dank je wel Remco!

- Stephanie -

De Palo Santo boom (Bursera graveolens) is een belangrijke aromatische krachtige boom die men gebruikt voor energieke, geestelijke en lichamelijke genezing. Palo Santo heeft een plezierige en rustgevende geur die niet te vergelijken is met welke andere geur dan ook. Deze geur heeft het vermogen de stemming van mensen met een depressie te verbeteren.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer iemand een amulet aanvraagt stem ik me af op (de energie van) de persoon waarvoor de amulet bestemd is. In het creatieve proces wordt dan helder welke intenties ik mee mag geven aan de amulet. De vorm(en), tekens en eventueel kristalletje ontstaan volledig intuitief.
Dit proces neemt ongeveer twee weken in beslag.

De vergoeding voor een unieke amulet van de Kleine Sjamaan gemaakt van Palo Santo :
€ 55,- excl. verzendkosten

Interesse in deze krachtige amulet? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Flower of life Zielentekeningen

Mijn flower of life zielentekeningen zijn intuïtief door mij gemaakt met pastel krijt, afgestemd op wat zich voor iemand wil manifesteren.
De zielentekeningen zijn er in drie formaten.

Witte lijst 25 x 25 cm 
Passe-partout 11 x 11 cm
Incl. Uitleg zielentekening
€ 55,-

Witte lijst 52 x 52
Passe-partout 29 x 29 cm
Incl. Uitleg zielentekening
€ 75,-

Witte lijst 52,5 x 72,5 cm
Passe-partout 39 x 49 cm
Incl. Uitleg zielentekening
€ 95,-

Zelfgemaakte, natuurlijke wierook

Van mijn Azteekse leraar leerde ik authentiek smudgen. Het inspireerde mij ook mijn eigen natuurlijke wierook te maken ipv de stokjes die je in de winkel. Hiervoor gebruik ik onder andere palo santo, rode en groene ceder, mirre, salie, kinnick kinnick, sweetgrass en zwarte copal met een vleugje sandlewood. Wil jij ook zo’n heerlijk natuurlijke en zachte wierookgeur in je huis?

Voor € 15,- incl. verzendkosten heb jij ook jouw eigen flesje in huis. 

Coaching en training

Trainingen
Coaching
Workshops
Wandelcoaching

Healing

Shamanic Healing
Sound Healing
Orgaanmassage
Visualisatie
Meditaties

Contact Us

de Kleine Sjamaan
Zuidendijk 45
3314 CR  Dordrecht
06-364 742 20
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.