Krachtamuletten

Prachtige, handgemaakte amuletten voor steun, kracht en bescherming. Een krachtig vriendje wat je altijd bij je draagt.

De Kleine Sjamaan maakt amuletten voor hen die dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De amuletten zijn gemaakt van Palo Santo.

Op aanvraag een mooie amulet van Remco ontvangen. Vandaag de amulet voor het eerst gedragen, deze voelde erg goed, zoals omschreven herkende ik het ook. Fijn gevoel en daarnaast vind ik hem erg mooi.De tweede keer dat Remco mijn ziel raakt, dank je wel Remco!

- Stephanie -

Palo Santo; een krachtige boom

De Palo Santo boom (Bursera graveolens) is een belangrijke aromatische krachtige boom die men gebruikt voor energieke, geestelijke en lichamelijke genezing. Palo Santo heeft een plezierige en rustgevende geur die niet te vergelijken is met welke andere geur dan ook. Deze geur heeft het vermogen de stemming van mensen met een depressie te verbeteren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer iemand een amulet aanvraagt stem ik me af op (de energie van) de persoon waarvoor de amulet bestemd is. In het creatieve proces wordt dan helder welke intenties ik mee mag geven aan de amulet. De vormen, tekens en kristalletje zijn volledig intuïtief ontstaan en hebben een diepe transformerende werking op je bewustzijn.Dit proces neemt ongeveer twee weken in beslag.

Luxe cadeauverpakking

Als jij voor jezelf of voor een ander een amulet aanvraagt is dat een echt cadeautje. De amulet komt dan ook naar jou of de ander toe in een mooi doosje. De amulet is voorzien van een kaartje met een duidelijke omschrijving van de intenties die zijn meegegeven aan het amulet.

Daarnaast vind je op het kaartje een omschrijving van het steentje dat is verwerkt in de amulet. In het doosje zit ook een flesje met de restanten van het stuk Palo Santo waaruit de amulet mocht ontstaan. Dit is perfect te gebruiken als natuurlijke wierook om je huis een heerlijke en rustgevende geur mee te geven.

 

De vergoeding voor een persoonlijke amulet

De vergoeding voor een unieke amulet van de Kleine Sjamaan gemaakt van Palo Santo :
€ 55,- excl. verzendkosten

Interesse in deze krachtige amulet? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wat creëert de Kleine Sjamaan nog meer?

Naast de krachtige amuletten van Palo Santo verzorgd de Kleine Sjamaan ook andere producten. Denk hierbij aan een krachtige healingstick, intuitief gemaakte zielentekeningen op basis van de flower of life of natuurlijke wierook.

De Healingstick

De magic healingstick wordt speciaal gemaakt voor een persoon om mee te werken. In deze magic healingstick zijn diverse elementen verwerkt, zoals edelstenen en mineralen, maar ook schelpen, veren en andere elementen.

De bergkristal bovenop geeft de magic healingstick de kracht om heel gericht te werk te gaan, bijvoorbeeld om energetische banden te verwijderen. Op de Healingstick worden diverse lichttekens verwerkt. Deze worden intuïtief ontvangen en worden verwerkt om extra kracht mee te geven.

Voor het gebruik van de magic healingstick dient deze eerst een korte inwijdingsceremonie te ondergaan. De uitleg hiervan vind je bij de Healingstick.

De vergoeding voor een unieke, krachtige Healingstick van de Kleine Sjamaan 
€ 105,- excl. verzendkosten. Heb je interesse in een persoonlijke Healingstick? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Zielentekeningen Flower of life

De flower of life zielentekeningen zijn intuïtief door mij gemaakt met pastel krijt, afgestemd op wat zich voor iemand wil manifesteren.
De zielentekeningen zijn er in drie formaten.

Witte lijst 25 x 25 cm 
Passe-partout 11 x 11 cm
Incl. Uitleg zielentekening
€ 100,-

Witte lijst 52 x 52
Passe-partout 29 x 29 cm
Incl. Uitleg zielentekening
€ 175,-

Witte lijst 52,5 x 72,5 cm
Passe-partout 39 x 49 cm
Incl. Uitleg zielentekening
€ 250,-

Zelfgemaakte, natuurlijke wierook

Van mijn Azteekse leraar leerde ik authentiek smudgen. Het inspireerde mij ook mijn eigen natuurlijke wierook te maken ipv de stokjes die je in de winkel. Hiervoor gebruik ik onder andere palo santo, rode en groene ceder, mirre, salie, kinnick kinnick, sweetgrass en zwarte copal met een vleugje sandlewood. Wil jij ook zo’n heerlijk natuurlijke en zachte wierookgeur in je huis?

Voor € 15,- incl. verzendkosten heb jij ook jouw eigen flesje in huis. 

Coaching en training

Trainingen
Coaching

Healing

Shamanic Healing
Sound Healing
Orgaanmassage

Contact Us

de Kleine Sjamaan
Kaapduinseweg 14A-2
4371 NP Koudekerke (Dishoek)
06-364 742 20
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.