Shamanic healing

Als we ons aanzetten tot het nemen van de stappen van genezing en zelfwerkzaamheid, zal dat de weg openen voor het leven in ons lot en stappen we naar de vrijheid. De helende stappen helpen ons om ons te bevrijden uit het doolhof van kleverige patronen die ons vaak verstrikken. Als we vrij zijn van de oude manieren die niet langer nuttig zijn, hebben we nieuwe kansen. De Kleine Sjamaan helpt je los te komen van dat wat jou beperkt in je dagelijkse leven en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Nieuwe inzichten zullen geboren worden en er ontstaat een aangename rust in het hoofd en lichaam.

Healing vermindert jouw klachten

De oorzaak van stress, spanning, onvrede, depressie, een gevoel ‘vastgelopen te zijn’ et cetera, ligt over het algemeen in het onderbewuste. Met het bewuste denken kun je die lagen niet beïnvloeden. De door mij verzorgde healing transformeert gestagneerde energie in die diepere lagen in jezelf. Slechts enkele healingsessies zijn voldoende om emotionele disbalans te herstellen en klachten aanzienlijk te verminderen.

Healing herstelt de innerlijke harmonie

Wanneer je energie vrij stroomt en je vertrouwt op jouw innerlijke bronnen ervaar je het dagelijks leven ‘in flow’; de dingen gaan je gemakkelijk af, je bent ontspannen, hebt vertrouwen en staat open voor nieuwe dingen. Healing geeft een impuls om jouw leven weer ‘in flow’ te brengen.

Shamanic dream

In de Shamanic dream neem ik je mee op een geleide meditatie, waarmee je door visualisatie op reis gaat in de droomwereld. De visualisatie brengt jou naar één van de 4 werelden. Zo kan je transformeren in de onderwereld of op zoek gaan naar harmonie in de middenwereld. De bovenwereld om het dromen te manifesteren of naar de wereld van al wat is en proef van de oneindigheid.

Vergoeding

De vergoeding voor een healing is € 100,-
De duur van een healingsessie is ongeveer 1,5 - 2 uur.


Coaching en training

Trainingen
Coaching

Healing

Shamanic Healing
Sound Healing
Orgaanmassage

Contact Us

de Kleine Sjamaan
Kaapduinseweg 14A-2
4371 NP Koudekerke (Dishoek)
06-364 742 20
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.