Verstillingsweekend
5 t/m7 april 2024 (vol)

3 dagen met mij en vooral jijzelf om een begin te maken met de juiste stappen te zetten op jouw pad. Stappen in de richting die voor jou belangrijk is. Drie dagen met mij om jezelf in stilte te ontmoeten. 3 dagen bewust 'zijn' in de prachtige natuur van Walcheren zodat je je weer volledig kunt opladen en met nieuwe krachtige inzichten jouw ware pad kan vervolgen.

Afgestemd op jouw behoefte

The Shamanic Experience is een krachtige manier om bij jezelf stil te staan. Door in de buitenlucht te bewegen worden je zintuigen geprikkeld en door de ruimte om je heen geeft het je letterlijk en figuurlijk lucht. Je hoofd raakt leeg en je linker- en  rechter hersenhelft komen op één lijn. Deze drie daagse is volledig in lijn met jouw behoefte. Thema's als loslaten, aan het licht brengen en loskomen van verborgen angsten of beperkingen, een nieuw start of datgene vastzetten wat jij voor jezelf wenst naar de toekomst toe, zijn thema's die aan bod kunnen komen.

3 dagen vol met nieuwe inzichten

We bepalen dus samen met welke intentie je de drie daagse Shamanic Experience van start gaat. Het doel is om je te helpen tot nieuwe inzichten te komen. De inzichten die jij in jezelf vindt, maken dat je voor nieuw gedrag kunt kiezen. Gedrag dat aansluit bij je ware zijn en wat jij wilt bereiken. Daarnaast zal je tijdens de dagen leren hoe je de verbinding hersteld met moeder Aarde en hoe je haar energie kan gebruiken om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren. Omdat iedere Shamanic Experience een afgerond geheel vormt, zal je hierna al snel merkbare veranderingen ervaren zoals; 

  • Meer helderheid over jouw levenspad
  • Antwoorden op jouw intentie(s)
  • Een gevoel van diepe rust
  • Betere focus
  • Meer liefde voor jezelf

Wat kan je zoal verwachten?

Kennismaken

Gratis kennismaking

Een (telefonische) kennismaking, waarin jouw behoefte naar voren komt.


Coaching en heling

Naar je ware kern

Intensieve begeleiding door mij met maatwerk van krachtige technieken dat aan zal sluiten op jouw persoonlijke behoeften.


ongestoord

Geen afleiding

Om echt de focus op jouw proces te hebben is er geen verstoring en afleiding van telefoons of horloge aanwezig. Ook geen camera voor wat leuke plaatjes.

Slapen in de open lucht

Bewust 'zijn' in Walcheren

3 dagen en 2 nachten in de prachtige natuur van Walcheren. Zee, strand en duinen staan centraal in dit weekend.


Alleen met jezelf

De kracht van de stilte

In de ware stilte ontmoet je je ware zelf. Tijdens de dagen zal er veel momenten van stilte zijn. De nachten ben je op jezelf aangewezen.


verbinding herstellen

Gezonder leven

Je leert hoe je de verbinding hersteld met moeder Aarde en hoe je haar energie en wat zij ons schenkt kan gebruiken om een gezondere levensstijl te omarmen.

‘Ik bewandel nu mijn eigen pad met alle hobbels en obstakels van dien. Ik ben nu veel gelukkiger met mijzelf en durf beter voor mezelf op te komen.

- Larry -

Is zo'n verstillingsweekend iets voor mij?

The Shamanic Experience is altijd maatwerk en zal dus aansluiten op jouw persoonlijke behoeften. De enige voorwaarde die ik stel is; jij bent werkelijk bereidt (hebt voldoende motivatie) om écht de diepte in te gaan. Om serieus aan de slag te gaan in de bedding dat ik je biedt met jouw ontwikkelpunten en intenties. (en ja, we zullen ook veel lachen)

De Shamanic Experience is bedoeld om de eerste stap te zetten richting de nieuwe jij. Natuurlijk is dat niet in drie dagen bereikt, maar op deze manier maak je wel een reuzestap.

De vergoeding voor het Verstillingsweekend

3 dagen durende sessie (vrijdag t/m zondag)

Privé personen € 495,- (incl. BTW)
Zzp-er of vergoed door werkgever € 550, - (excl. BTW

Wanneer? 
5-6 en 7 april 2024 (vol) 

The Shamanic Experience alleen ervaren? Vraag naar de mogelijkheden.

Coaching en training

Trainingen
Coaching

Healing

Shamanic Healing
Sound Healing
Orgaanmassage

Contact Us

de Kleine Sjamaan
Kaapduinseweg 14A-2
4371 NP Koudekerke (Dishoek)
06-364 742 20
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.