Stervensbegeleiding

Op weg naar oneindigheid

Stervensbegeleiding en overgangsrituelen

Vaak word er gesproken vanuit een negatief perspectief over de dood. Velen vrezen dit laatste moment aan het einde van de lijn. Door onze ruime ervaringen, op zowel persoonlijk vlak als ook de verzorgende werkvloer, zijn wij de dood gaan zien als het hoogtepunt van het leven. Toch is dit bij velen helaas niet het geval. Angst neemt de overhand en de laatste periode van het leven wordt daardoor extra verzwaard voor zowel de stervende als voor zij die achterblijven. Om deze angst weg te nemen is verlichting nodig.

Hulp in deze fase van transitie werkt verzachtend. In 3 belangrijke stappen ondersteun ik de stervende bij het terugkeren naar de oneindigheid, waardoor de ziel niet blijft dwalen.

De drie belangrijke stappen

1. Recapitulatie en vergeving

2. Toestemming geven om te sterven

3. De laatste riten

Samen met u en uw nabestaanden werken we aan de eerste 2 stappen, waarna de laatste riten door mij wordt verzorgt. De laatste stap hierin is het bevrijden van de ziel uit het aardse lichaam na het overlijden.

Zou u meer willen weten over mijn visie op stervensbegeleiding en/of overgangsrituelen? Neem gerust contact met mij op en ik bezorg u graag de gewenste informatie.

Coaching en training

Trainingen
Coaching

Healing

Shamanic Healing
Sound Healing
Orgaanmassage

Contact Us

de Kleine Sjamaan
Kaapduinseweg 14A-2
4371 NP Koudekerke (Dishoek)
06-364 742 20
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.